De iPhone SE goud is een populaire en zeer krachtige 4-inch iPhone van Apple. Het device heeft het geliefde en vertrouwde design van de iPhone 5S. Inhoudelijk lijkt het toestel veel meer op de iPhone 6S. In dit artikel lees je meer over de iPhone SE en waarom je deze als refurbished toestel zou moeten kopen.

Uitvoeringen en kleuren

De iPhone SE is leverbaar in de kleuren zwart, zilver, goud en de nieuwe kleur rosé goud. Eerder was de kleur roségoud alleen beschikbaar bij de iPhone 6S (Plus). Wil je een iPhone SE kopen maar niet teveel betalen? Kies dan voor een refurbished iPhone SE van Forza Refurbished. BIj ons kun je naast de vier eerder genoemde kleuren ook kiezen uit een SE met 16GB of 64GB aan opslagruimte.

Het formaat

De iPhone SE heeft een compact 4-inch formaat. De kleinere iPhone SE is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn. Het toestel past namelijk gemakkelijk in je broekzak. Ondanks dat het toestel kleiner is in vergelijking met de 6S, levert de iPhone SE dezelfde krachtige prestaties. In principe is het een kleinere iPhone 6S. Daarnaast is een refurbished iPhone SE ook een betaalbaarder alternatief. Helemaal wanneer je kiest voor een refurbished exemplaar van Forza Refurbished.

Retina-display

De iPhone SE is – net als de iPhone 6S – uitgerust met een prachtig retina-display. Ondanks het feit dat het schermformaat kleiner is dan die van de 6S, zul je alles behalve een minder scherpe resolutie ervaren. In tegendeel juist, het retina-display van de iPhone SE komt volledig tot zijn recht met een haarscherpe weergave. Je ervaart een plezante weergave bij het kijken van je favoriete films en series.

Conclusie

In principe zou je de iPhone SE een opnieuw uitgedachte iPhone 5S kunnen moeten. Het uiterlijk is namelijk vrijwel hetzelfde gebleven. Inhoudelijk lijkt de iPhone SE veel op de iPhone 6S. De kracht heeft de SE voornamelijk te danken aan de verbeterde A9-chip met 64-bits architectuur. Daarnaast beschikt de iPhone SE ook over een prachtig retina-display met een resolutie van 1136 x 640 pixels. Wil je een iPhone kopen, maar niet teveel betalen voor dit toestel? Kies dan voor een refurbished iPhone SE.

https://www.forza-refurbished.be/apple-iphone/se