Wanneer u een dampkap gaat kopen moet u rekening houden met verschillende factoren. U heeft namelijk vaak ook nog een aantal accessoires nodig. Deze zullen de werking van de dampkap bevorderen. Wat denkt u van een platdakmotor, een rugwand voor onder de dampkap, een recirculatieset of een handige afstandsbediening waarmee u uw dampkap vanop afstand aan- en uit kan zetten? Vergeet ook zeker niet uw filters te bestellen. Een filter dient immers regelmatig te worden vervangen om de functie van uw dampkap te behouden. Gaat u dus bijvoorbeeld een Novy dampkap aanschaffen bij Elektro Lommelen? Kijk dan ook meteen welke accessoires u nodig heeft.

Novy dampkap: dampkap van een Belgische fabrikant

Wilt u een Novy dampkap kopen bij een specialist? Dan is het aan te raden om deze te kopen bij Elktro Lommelen. Zij verkopen dampkappen die zijn geproduceerd door en Belgische fabrikant die die al meer dan 100 jaar bestaat. Kortom, een dampkap van Novy is een dampkap van Belgische makelij. Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect. U kunt uw unieke dampkap bestellen in de webshop van Elektro Lommelen.

Goede service vóór, tijdens en na dampkap kopen

Denkt u erover om een dampkap te kopen bij Elektro Lommelen? Dat is een sterk idee.  Hier vindt u namelijk niet alleen een zeer uitgebreid assortiment aan dampkappen van verschillende topmerken, maar ook vakkundig personeel die u van de benodigde service voorziet. Heeft u ergens vragen over? Kunt u wel wat deskundig advies gebruiken omdat het lastig vindt een keuze te maken? Zij staan voor u klaar. Misschien is de Novy dampkap wel iets voor u. Krijgt u uw dampkap niet zelf mee naar huis? Maak dan gebruik van de transportservice. En als er iets stuk gaat, dan staan de herstellers binnen de kortste keren bij u voor de deur om uw apparaat te herstellen.