Succesinbeeld
Image default
Marketing

Domingstickers voor de komende voetbal WK’s en EK’s

Het WK nadert snel, daarom is het nu een ideaal moment om na te denken over uw point of sale mogelijkheden. Met detailhandel en horeca die floreren tijdens deze populaire sportevenementen, is het van vitaal belang om de concurrenten voor te blijven, maar hoe?

Doming stickers voor op de vloer

De vloer is uw canvas en biedt een unieke kans om creatief om te gaan met uw omgeving; vloerstickers kunnen een perfecte manier zijn om de interactiviteit van klanten te verhogen door QR-codes toe te voegen die kunnen linken naar uw website of speciale aanbiedingen, met aandachttrekkende 3D-vloer afbeeldingen die een uniek interactief concept bieden, of zelfs met eenvoudige voetafdrukken, die voetgangers rechtstreeks naar uw deur leiden.

 

Onze vloer graphics kunnen worden geprint met bijna elk ontwerp voor bijna elk vloertype. Deze worden geproduceerd op vinyl en gelamineerd met een antislip, veiligheidsklasse laminaat, met een dekking tot een R12 rating en zeer voordelige doming stickers prijzen.

Extra marketing tijdens het punt van aankoop

 

Het punt van aankoop is waar 80% van de aankoopbeslissingen worden gemaakt, waardoor dit de belangrijkste reclamespot is. Het gebruik van schap stickers en schaprandstrips om een aanbieding of product te promoten is een uiterst kosteneffectieve marketingtechniek; door hun veelzijdigheid kunnen ze in bijna elke vorm met bijna elk ontwerp worden geproduceerd.

 

Maak potentiële klanten dus bewust van de aanbiedingen en promoties die u tijdens de wereldbeker organiseert; met prijzen vanaf slechts € 0,26 kunt u het zich echt veroorloven niet te investeren?

 

Uw merk vertegenwoordigen op voetbalproducten

Bedrukte promotionele producten zijn een perfecte manier om uw naam en logo onder de aandacht van uw klanten te houden; waarom niet profiteren van het WK van dit jaar, door een verscheidenheid aan voetbalproducten te bedrukken om te gebruiken als een promotionele giveaway of tijdens bedrijfsevenementen. Van custom-made bedrukte ijsemmers of swizzle sticks tot frisbees of flesopener sleutelhangers. 

 

Onze UV digitale flatbed machine heeft de mogelijkheid om hoge resolutie en superieure kwaliteit direct op onregelmatig gevormde objecten te printen, waardoor we bijna alles kunnen bedrukken wat u nodig heeft. Andere drukdiensten die wij aanbieden voor direct branding zijn tampondruk en zeefdruk, die beide perfect zijn om de kosten laag te houden voor grotere hoeveelheden orders.

Gel badges, hoe zet je ze in?

Verander uw levenloze 2D labels in een kwaliteits 3D branding tool; wij brengen heldere hars aan op gedrukte graphics waardoor ze een zeer zichtbare 3D look krijgen, waardoor ze duurzaam en weerbestendig zijn. Onze selectie van dome labels zijn ideaal voor POS displays en promotionele branding.

 

https://www.domingstickers.nl/