Animatie laten maken? Dan is Donker Media de heldere keuze

Als je een animatie wilt laten maken voor je bedrijf wil je natuurlijk de beste animatiestudio kiezen. Maar doordat er veel aanbieders zijn van animaties is het lastig om het kaf van het koren te scheiden. Wat je in ieder geval niet moet doen, is enkel kiezen op prijs. Er zijn namelijk veel andere factoren die je keuze zouden moeten beïnvloeden. In dit artikel laten we je kennis maken met Donker Media en vertellen we waarom wij denken dat wij de beste keuze voor je zijn.

Vast team

Bij Donker Media werken we met vaste teams bestaande uit professionals waarmee we al lange tijd samenwerken. Daardoor weten we precies wat we aan elkaar hebben en kunnen we een animatie video van topkwaliteit leveren tegen lage kosten. Ook is de doorlooptijd van een animatie bij ons relatief kort, juist omdat we zo goed op elkaar ingespeeld zijn.

Nederlands

Donker Media is een Nederlandse animatiestudio. We zijn gevestigd in Eindhoven. Dit heeft als voordeel dat er geen taalbarrières of cultuurverschillen spelen. Daardoor snappen onze mensen elkaar én de klant veel beter.

Maatwerk

Bij Donker Media geloven we in maatwerk. Sommige animatie studio’s leveren voor een schijntje een gelikt ogend filmpje. Maar als je beter kijkt, valt op dat er alleen maar standaardafbeeldingen in gebruikt worden. Wij vinden dat een animatie filmpje moet passen bij de organisatie. Dus: de juiste kleuren, de juiste animaties, de juiste toon en de juiste muziek. Alles moet bij elkaar passen.

Persoonlijke aanpak

Om dat maatwerk te kunnen leveren hanteren wij een persoonlijke aanpak. We willen jou en je organisatie echt door en door leren kennen, zodat we de perfect matchende animatie video kunnen maken. We gebruiken een vast stappenplan, waardoor feedback- en keuzemomenten al aan het begin van het traject ingepland kunnen worden. Zo werken we effectief en efficiënt.

Eigenwijs

Wij zijn soms ook een beetje eigenwijs. Het kan gebeuren dat je in een specifieke richting denkt. Maar je hoeft de animatie zelf niet leuk te vinden, als hij maar werkt. Het gaat om het bereiken van je doel. En vanuit ons professionele eergevoel zijn we soms zo eigenwijs om te denken dat we het beter weten. Die discussie gaan we dan natuurlijk graag met je aan.

Geboeid?

Wil jij ook een eigenwijze maatwerk animatie laten maken door een eigenwijs team van professionals? Neem dan contact op met Donker Media, via e-mail of telefonisch: (040)744 02 52

 

 

https://donkermedia.nl/animatie-laten-maken/