Heeft u een interim inkoper nodig die tijdelijk uw inkoop afdeling versterkt? Dan biedt inkoop detachering de uitkomst. Op die manier heeft u in piekperioden net de mankracht die u nodig heeft en hoeft u wanneer het vervolgens weer rustiger wordt niemand te ontslaan. Daarnaast is het ook een goede oplossing wanneer er iemand langdurig ziek is of met zwangerschapsverlof gaat. Ook kan het u helpen wanneer u extra mankracht nodig heeft voor een bepaald project.

Vind een interim inkoper met het juiste niveau

Er zijn verschillende detacheringsbureaus die u in kunt schakelen wanneer u een interim inkoper zoekt. Voor wie kunt u het beste kiezen? U zoekt natuurlijk een gespecialiseerd bureau dat inkopers van elk gewenst niveau kan leveren. Zo ontvangt u door middel van inkoop detachering precies de mankracht die u nodig heeft. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij INSINC. Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring met inkoop detachering en levert altijd exact de interim inkoper die u nodig heeft. Of dit nu een junior inkoper is die vooral ter ondersteuning van het team werkt of een ervaren kracht. Daarnaast beheersen alle interim inkopers uit hun grote personeelbestand over de juiste kennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Bij INSINC ontvangt u altijd de hulp die u nodig heeft.

Kies voor gedetacheerd personeel dat bij uw organisatie past

Bij INSCINC zijn ze zich ervan bewust dat ervaring niet het enige is dat van belang is. Daarom kijken ze niet alleen naar werkervaring en kennis wanneer ze een interim inkoper voor uw bedrijf kiezen. Ze beoordelen ook of hij of zij bij uw bedrijfscultuur past. Op die manier ontvangt u uiteindelijk een kracht die perfect mee kan draaien in het team en er echt onderdeel van uit gaat maken. Dat zorgt voor een prettige samenwerking en een efficiënt werkproces. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van inkoop detachering? Neem dan contact op met INSINC en bespreek uw wensen met hen.